Na výber máte z dvoch druhov:
1. 200g ENTRECÔTE STEAK ( roštenec ) s cesnakovými zemiakmi, grilovaná zelenina
Eye steak /entrecôte /vysoká roštenka – je kusom z krčnej časti, ktorý vo svojej štruktúre, ako aj po obvode obsahuje tuk. V strednej časti sa nachádza aj tukové oko (eye), čo dodáva steaku výnimočnú šťavnatosť, chuť a vôňu. Entrecôte je považovaný za najlepší steak. Odporúčaná úprava – stredne prepečený. .
2. 200g HAMILTON STEAK zo sviečkovice s cibuľ. krúžkami, pečený zemiak so smotanou
Filet steak /sviečkovica – je považovaný za najjemnejší druh hovädzieho mäsa. Keďže neobsahuje veľa tuku, chuť nie je príliš výrazná. Filet steak alebo steak zo sviečkovice by si teda mali objednávať tí, ktorí neobľubujú tukové časti mäsa. Odporúčaná úprava steaku – do krvava až stredne prepečený.